Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Monday, April 13, 2009

Sa vedem din ce puteti alege:)

Bentita cu floare medie maro si roz- 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita subtire, maro din catifea cu floare de marime medie din straturi de dantela/voal maro cu centru roz pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa maro cu irizatii mov, rotunda aplicata in centru.


Bentita cu floare medie negra - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita subtire, visinie din catifea cu floare de marime medie din straturi de dantela/voal negru pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa rosie, rotunda aplicata in centru.


Bentita medie gri foarte deschis - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita subtire, neagra din catifea cu floare medie din straturi de dantela/voal gri foarte deschis (aproape alb) pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa roz, rotunda aplicata in centru.


Bentita medie alba - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita subtire, visinie din catifea cu floare medie din straturi de dantela/voal alb pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa rosie, mare, rotunda, aplicata in centru.


Bentita "navala" mare, albastru cu alb- 35 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita subtire, alba din catifea cu floare mare din straturi de dantela/voal albastru inchis si alb pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa argintie, de inspiratie navala cu ancora, aplicata in centru.


Bentita cu floare mare gri inchis si rosu - 35 RON/ VANDUTA
Descriere: Bentita neagra imbracata in piele sintetica moale cu floare mare din straturi de dantela/voal gri inchis cu centru rosu pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa gri in aceeasi nuanta, rotunda aplicata in centru.

Bentita cu floare mare gri inchis si rosu si brosa neagra - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita subtire, neagra din catifea cu floare de mare din straturi de dantela/voal gri inchis si rosu pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa neagra, mare, rotunda aplicata in centru.

Bentita cu floare medie gri inchis si rosu si trandafir - 25 RON/VANDUTA
Descriere: Bentita subtire, visinie din catifea cu floare medie din straturi de dantela/voal gri inchis si rosu in centru pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa gri-argintie cu trandafir, rotunda aplicata in centru.

Bentita galbena medie - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita neagra cu floare medie din straturi de dantela/voal galben intens pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa mare, neagra, rotunda, aplicata in centru.


Bentita cu floare galben intens mare - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita galbena din plastic cu floare mare din straturi de dantela/voal galben intens pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa mare, verde, rotunda, aplicata in centru. Se poate reface numai cu bentita neagra.


Bentita cu floare mare neagra si brosa verde - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita verde din plastic cu floare mare din straturi de dantela/voal negru pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa mare, verde, rotunda aplicata in centru. Se poate reface numai cu bentita neagra.

Bentita cu floare medie verde fistic - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita subtire, neagra din catifea cu floare de marime medie din straturi de dantela/voal verde fistic pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa mare, neagra, rotunda aplicata in centru.

Bentita cu floare mare verde fistic - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita verde din plastic cu floare mare din straturi de dantela/voal verde fistic pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa verde, mare, rotunda aplicata in centru. Se poate reface numai cu bentita neagra.

Bentita cu floare mare negru si verde fistic - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din catifea cu floare mare din straturi de dantela/voal verde fistic si centru negru pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa verde in aceeasi nuanta, rotunda aplicata in centru.

DACA VA PLACE MULT DE TOT UNA DINTRE BENTITELE DEJA VANDUTE, VA PUTEM FACE CEVA ASEMANATOR IN MASURA IN CARE MAI AVEM MATERIALELE RESPECTIVE, NUMAI SA NE TRIMITETI UN MAIL CU "SOLICITAREA":)!
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

No comments:

Related Posts with Thumbnails