Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Tuesday, May 12, 2009

Bentite, brose si cercei Navy Crush



Orice model de brosa (medie sau mare) dintre cele de mai sus poate fi transformat in bentita cu cordelua obisnuita sau cu "cordeluta" elastica, hippie style (din elastic dantelat) la cerere! Daca doriti un model anume (sau unul dintre modele deja vandute) putem discuta, il facem daca avem materialele necesare :), trebuie doar sa ne scrieti un mail la adresa de mai jos!

Brosa mare din fetru cu ancora - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Brosa rotunda, rosie din fetru cu ancora albastra pe suport de burete neagru.


Bentita hippie "navala" mare rosu cu albastru inchis - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din elastic dantelat cu floare de mare din straturi de dantela/voal rosu si albastru inchis pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa mov cu emblema, rotunda aplicata in centru.

Brosa „navala” mare rosu cu albatru inchis - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Brosa floare mare din straturi de dantela/voal rosu şi albastru inchis pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa mov cu emblema, mare aplicata in centru.
Brosa mare rosu cu alb - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Brosa floare mare din straturi de dantela/voal rosu şi alb pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa alba, mare aplicata in centru.

Bentita hippie cu floare mare rosu cu alb - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din elastic dantelat cu floare mare din straturi de dantela/voal alb si cu o brosa neagra, rotunda aplicata in centru.
Brosa „navala” mare rosu cu albastru deschis - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Brosa floare mare din straturi de dantela/voal rosu şi albastru deschis pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa rosie, mare aplicata in centru.

Brosa medie alb cu rosu - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Brosa floare medie din straturi de dantela/voal alb si rosu pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa argintie aplicata in centru.
Brosa medie neagra - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Brosa floare medie din straturi de dantela/voal negru pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa floare din coral si metal aplicata in centru.
Brosa floare mare, neagra - 35 RON/ VANDUTA
Descriere: Brosa floare mare din straturi de dantela/voal negru pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa aurie cu emblema, rotunda aplicata in centru.

Bentita hippie cu floare mare neagra - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din elastic dantelat cu floare de mare din straturi de dantela/voal negru pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa aurie cu emblema, rotunda aplicata in centru.
Bentita "navala" mare - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din catifea cu floare mare din straturi de dantela/voal albastru inchis pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa aurie, mare, de inspiratie navala cu ancora, aplicata in centru.
Brosa floare mare "navala"- 35 RON // VANDUTA
Descriere: Brosa floare mare din straturi de dantela/voal albastru inchis pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa aurie, mare, de inspiratie navala cu ancora aplicata in centru.
Brosa floare medie alb si albastru - 25 / VANDUTA // VANDUTA
Descriere: Brosa floare medie din straturi de dantela/voal alb si albastru pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa mov albastruie, rotunda, aplicata in centru.
Brosa floare medie alb si maro - 25 RON // VANDUTA
Descriere: Brosa floare medie din straturi de dantela/voal alb si maro pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa floare rotunda din coral si metal aplicata in centru.

Bentita hippie cu floare medie alb si maro - 25 RON // VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din elastic dantelat cu floare medie din straturi de dantela/voal alba si maro pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa floare din coral si metal aplicata in centru.

Brosa floare medie roz - 25 RON // VANDUTA
Descriere: Brosa floare medie, din straturi de dantela/voal roz pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa neagra, rotunda, aplicata in centru.


Bentita hippie cu floare medie roz - 25 RON // VANDUTA
Descriere: Bentita neagra din elastic dantelat cu floare medie din straturi de dantela/voal roz pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa neagra, rotunda, aplicata in centru.

Brosa alba din voal - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Brosa - floare din straturi de dantela/voal alb pe suport de piele sintetica neagra si cu o aplicatie verde, rotunda in centru.

Orice model de brosa (medie sau mare) dintre cele de mai sus poate fi transformat in bentita cu cordelua obisnuita sau cu "cordeluta" elastica, hippie style (din elastic dantelat) la cerere! Daca doriti un model anume (sau unul dintre modele deja vandute) putem discuta, il facem daca avem materialele necesare :), trebuie doar sa ne scrieti un mail la adresa de mai jos!

Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

No comments:

Related Posts with Thumbnails