Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Wednesday, August 26, 2009

Maieu negru din voal - 30 RON



Maieu din voal negru – 30 RONMarime: 38, Bust -80 cm, Talie -90, Lungime – 78 cm,
Pret: 30 RON
Material: voal
Stare: excelenta
Descriere: Maieu negru din voal fin, este lung, are bretele duble foarte subtiri fixate in fata cu o bucla decorativa, este croit din doua bucati de voal suprapuse care formeaza jos doua volane, croiala tip A (vine evazat de la bust), are spatele pe jumatate gol, stare excelenta!
Daca aveti sub 1,70 inaltime il puteti purta şi ca rochie scurta cu o pereche de colanti/pantaloni colorati sau blugi skinny; merge grozav şi cu o pereche de pantaloni scurti pentru un look super relaxat!


Pantaloni scurti, eleganti, rosii - 38 RONBrand: Trend Collection
Marime: 36 -38,Talie –72 cm, Lungime – 45 cm, Solduri -100 cm
Pret: 38 RON
Material: 85 % vascoza, 15% in
Stare: noi
Descriere: Pantaloni rosii scurti, croiala clasica şi usor eleganta, se inchid in fata cu fermoar şi nasture, au doua buzunare laterale ascunse, be banda din talie au gaici pentru curea, sunt noi (nici macar nu au buzunarele desfacute)!
Bentita cu floare medie negru si rosu- 25 RON
Pret: 25 RON
Descriere: Bentita neagra din catifea cu floare medie din straturi de dantela/voal neagru si rosu si cu o brosa rotunda, neagra aplicata in centru.
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

No comments:

Related Posts with Thumbnails