Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Wednesday, August 12, 2009

Bentite Hippie!

Hippie Headband "Navy" - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita din elastic dantelat negru cu flori din straturi de dantela/voal albastru inchis si alb si cu nasturi rotunzi (argintiu cu cap de domnisoara si albastru) aplicati in centru! Se poate reface!




Bentita hippie cu floare albstru electric si emblema – 30 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita din elastic dantelat cu floare mare, confectionata din saten albastru electric, in centru are o brosa mare aurie cu emblema! Se poate reface!






Hippie Headband "Soft Flowers" - 25 RON / VANDUTA VERA
Pret: 25 RONDescriere: Bentita din elastic dantelat negru cu flori din straturi de dantela/voal galben pal si rosu si cu nasturi rotunzi, contrastanti (rosu si galben) aplicati in centru! Se poate reface!



Red Hippie Headband "Maci " - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita din elastic dantelat cu flori rosii din straturi de dantela/voal pe suport de piele sintetica neagra si cu o brosa floare din coral, rotunda aplicata in centru. Se poate reface!




Pink Hippie Headband "I heart you" - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita din elastic dantelat cu flori din straturi de dantela/voal (roz si rosu) pe suport de piele sintetica neagra, cu nasturi in forma de inima aplicati in centru. Se poate reface!




Red and white hippie headband - 25 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita din elastic dantelat cu flori din straturi de dantela/voal (alb si rosu) pe suport de piele sintetica neagra, cu nasturi rotunzi, de culoare neagra aplicati in centru. Se poate reface!



Pink and white hippie headband - 25 / VANDUTA
Descriere: Bentita din elastic dantelat cu flori roz si alb galbui din straturi de dantela/voal pe suport de piele sintetica neagra cu nasturi colorati (unul rosu si unul roz) aplicati in centru. Se poate reface!



Hippie Headband "Black" - 25 RON / VANDUTA ALINA
Pret: 25 RONDescriere: Bentita din elastic dantelatnegru cu flori negre din straturi dedantela/voal cu nasturi aurii, rotunzi aplicati in centru! Se poate reface!




Hippie Headband "Fistic" - 25 RON / DISPONIBILA
Descriere: Bentita din elastic dantelat galben pal cu flori verzi "fistic" din straturi dedantela/voal pe suport de piele sintetica neagra cu nasturi galbeni, rotunzi aplicati in centru!


Yellow Hippie Headband "Papadie" - 25 RON / VANDUTA VIVIANA
Descriere: Bentita din elastic dantelat cu flori galben intens din straturi de dantela/voal pe suport de piele sintetica neagra cu nasturi negrii (unul rotund si unul in forma de inima) aplicati in centru. Se poate reface!



Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

No comments:

Related Posts with Thumbnails