Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Wednesday, October 21, 2009

Wonderland - take one!

Funda mare Alice & Sara "Wonderland" din denim in carouri (verde, albastru si alb) - 35 RON / VANDUTA
Descriere:: Funda mare, cu volum din denim in carouri (albastru, alb si verde), este prinsa pe o agrafa verde(care nu se vede) si poate fi pusa practic oriunde in par, dar si pe geanta, esarfa! Se poare reface!
Bentita Alice & Sara "Wonderland" cu floare din denim in carouri - 30 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita din catifea alba cu floare din denim in carouri si brosa albastra, petalele au volum! Se poare reface!
Funda mare retro Alice&Sara - 35 RON/ VANDUTA
Descriere : Funda mare, cu volum din material textil cu imprimeu retro in nuante de albastru, alb si gri, este prinsa pe o agrafa neagra ( care nu se vede) si poate fi pusa practic oriunde in par, dar si pe geanta, esarfa! Se poate reface la cerere!







Bentita Alice & Sara "Wonderland" cu floare din denim imprimat - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Bentita din catifea alba cu floare din denim alb cu imprimeu floral in culori pastelate si broza roz pal, petalele au volum! Se poare reface!

Funda mare Alice & Sara "Wonderland" din denim imprimat - 35 RON / VANDUTA
Descriere: Funda mare, cu volum din denim alb cu imprimeu floral in culori pastel, este prinsa pe o agrafa albastra (care nu se vede) si poate fi prinsa practic oriunde in par, dar si pe o geanta, esarfa!:). Poate fi pusa si pe o bentita la cerere, dar noi zicem ca este mult mai versatila asa! Se poate reface la cerere!



Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

No comments:

Related Posts with Thumbnails