Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Sunday, February 14, 2010

Brosa "iconica" Katharine Hepburn

If you obey all the rules you miss all the fun.
Love has nothing to do with what you are expecting to get - only with what you are expecting to give - which is everything.
Marriage is a series of desperate arguments people feel passionately about.
Never complain. Never explain.
If you want to give up the admiration of thousands of men for the distain of one, go ahead, get married.
I never realized until lately that women were supposed to be the inferior sex. - Katharine Hepburn

In 1999 Katharine Hepburn a fost declarata cea mai mare stea de cinema din toate timpurile de catre Institutul American de Film. De-a lungul carierei sale a castigat 4 premii Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, primul in 1933 pentru Morning Glory, un record care nu a fost egalat nici azi. Katharine obisnuia sa vina la interviuri imbracata in costume barbatesti motivand ca erau comode -  dand astfel nastere, fara sa vrea, la o adevarata revolutie in moda timpului. Datorita personalitatii sale neconventioale, uneori extrem de directa si anti- Hollywood, a preferintei pentru a purta pantaloni, a dispretului pentru machiaj si a altor particularitati care o faceau sa para aroganta, Katharine a avut o relatie dificila cu presa si cu publicul din acea perioada. In 1942 Katharine se indargosteste de Spencer Tracy (pe platorurile de filmare ale filmului Woman of the Year) cu care formeaza un cuplu de neuitat pe ecran si in viata pentru mai bine de 25 de ani, dar cu care nu s-a putut căsători niciodată, Tracy fiind deja căsătorit şi devotat catolicismului. A jucat in atat de multe filme minunate incat nu stiu cu ce sa incep: Little Women, The Philadelphia Story, Keeper of the Flame, Pat and Mike (1952), Desk Set (1957), Guess Who's Coming to Dinner (1967 – pentru care a castigat cel de-al doilea Oscar), The African Queen (1951), The Lion in Winter (al treilea Oscar), Suddenly, Last Summer, On Golden Pond (1981 – al patrulea Oscar), Long Day's Journey into Night.


Brosa "iconica" Katharine Hepburn - 30  RON
Descriere: Brosa in forma de inima cu Katharine Hepburn si funda roz sau gri-argintiu din saten (sau simpla, fara funda, daca preferati), dimensiuni: 5.2/4cm!
Orice imperfectiuni sunt datorate blitului! Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta oricand la dulapulbunicii@yahoo.com.

No comments:

Related Posts with Thumbnails