Follow this blog with bloglovin

Follow Dulapul Bunicii - vintage, retro, sh si handmade!

Friday, September 09, 2011

Auto tester - Diagnoza auto


*
Auto-Tester va ofera – in principal - servicii profesionale MOBILE (in Bucuresti si Ilfov) de diagnoza auto computerizata pentru autoturisme, autoutilitare, autocare si autocamioane.

Acestea pot consta in: scanare (in vederea identificarii codurilor de defect), adaptare / reglare / setare a unor componente si sisteme (in scopul aducerii acestora in parametrii optimi de fuctionare), resetare a martorilor de avarie si a intervalelor de service. Serviciile enumerate sunt intr-o continua extindere, privind - in general - urmatoarele sisteme asistate electronic: injectie motor (benzina si diesel), ABS/ASC/ASR/ESP, SRS - airbag, directie servo-asistata, aer conditionat, clima, transmisie automata si 4X4, pilot automat, imobilizator, instrumente de bord, inchidere centralizata, asistent parcare, etc., insa pot exista si exceptii, in functie de marca, model, an de fabricatie si nivel de echipare.
In acest sens, colaboram si cu diverse unitati de service auto, din Bucuresti si din apropiere, care fie nu au dezvoltat un departament de diagnoza auto computerizata, fie au un asemenea departament, dar care are capacitate de diagnoza mai restransa (ca plaja de marci, modele, ani de fabricatie, etc.).

Mai putem oferi, prin intermediul partenerilor nostri, piesele de schimb de care este nevoie, intr-un timp scurt si la un raport calitate/pret in avantajul clientului, precum si inlocuirea acestora, daca se incadreaza in obiectul nostru de activitate.
* post publicitar

No comments:

Related Posts with Thumbnails